Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supervisie en Onderwijs

Martine Onland-van Nieuwenhuizen
is als supervisor geregistreerd bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve
therapie (VGCT). Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie en/of leertherapie.
Daarnaast is zij (hoofd)docent van de GZ-Opleiding kind- en jeugd bij Rino Amsterdam en van de kinder- en jeugdgedragstherapie bij Rino Amsterdam, de Jeugdzorgacademie en KING nascholing.
Voor informatie kunt u contact opnemen: onland@lindehuis.nl

Mariken Braber
is als supervisor geregistreerd bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve therapie (VGCT) en bij de Vereniging voor Kinder- en JeugdPsychotherapie (VKJP). Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie.
Daarnaast is zij docent kinder- en jeugdgedragstherapie, psychopathologie bij de Rinogroep Utrecht en Rotterdam, Rino Amsterdam en KING nascholing.
Voor informatie kunt u contact opnemen: braber@lindehuis.nl

Alexandra Ridders
is als supervisor geregistreerd bij het Nederlands instituut voor Psychologen (NIP). Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie (GZ-psychologen en SKJ-registraties).
Daarnaast is zij werkzaam als docent, onder meer bij de Rinogroep in Leiden.
Voor informatie kunt u contact opnemen: ridders@lindehuis.nl

Maartje Hilhorst
Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie voor GZ-psychologen en psychotherapeuten in opleiding.
Daarnaast is werkzaam als (hoofd) docent bij de Verkorte opleiding tot Klinisch Psycholoog, opleiding tot GZ psycholoog en tot Psychotherapeut bij Rino Groep Utrecht voor zowel Kind- en Jeugd als Volwassenen, alsmede docent aan Jeugdartsen in opleiding bij TNO.
Voor informatie kunt u contact opnemen: hilhorst@lindehuis.nl