Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Supervisie en Onderwijs

Martine Onland-van Nieuwenhuizen
is als supervisor geregistreerd bij de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve
therapie (VGCT). Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het
volgen van supervisie en/of leertherapie. Daarnaast is zij (hoofd)docent kinder en jeugdgedragstherapie bij de Rinogroep Utrecht en Rino Amsterdam en de Jeugdzorgacademie.
Voor informatie kunt u contact opnemen: onland@lindehuis.nl

Mariken Braber
is als supervisor geregistreerd bij de Vereniging voor Kinder- en JeugdPsychotherapie (VKJP). Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie. Daarnaast is zij docent kinder- en jeugdgedragstherapie, psychopathologie en behandeling angst en dwang bij de Rinogroep Utrecht en Rotterdam.
Voor informatie kunt u contact opnemen: braber@lindehuis.nl

Alexandra Ridders
is als supervisor geregistreerd bij het Nederlands instituut voor Psychologen (NIP). Binnen haar praktijk bestaat de mogelijkheid tot het volgen van supervisie (GZ-psychologen en SKJ-registraties). Daarnaast is zij werkzaam als docent, onder meer bij de Rino Groep Utrecht.
Voor informatie kunt u contact opnemen: ridders@lindehuis.nl

Maartje Hilhorst

is werkzaam als (hoofd) docent bij de Verkorte opleiding tot Klinisch Psycholoog, opleiding tot GZ psycholoog en tot Psychotherapeut bij Rino Groep Utrecht voor zowel Kind- en Jeugd als Volwassenen, alsmede docent aan Jeugdartsen in opleiding bij TNO.                      
Voor informatie kunt u contact opnemen: hilhorst@lindehuis.nl